Proloog (2003)

Proloog

Operatie: Ik raak de bierpomp (vrij naar: Iraqi freedom)

Van tevoren sturen we pamfletten. Deze vertellen wie we zijn en waar we voor komen. Er wordt in uitgelegd dat verder tennissen geen zin heeft. De uitkomst staat al vast. Zaterdag heren 7 wordt kampioen. Verspil geen energie in een bij voorbaat verloren strijd. Laat rackets en bananen in de tas. Spaar je voor de derde helft. Deze hebben we niet voor niets omgedoopt in onderneming “Hersteld Ego”. Hierin zullen bemoedigende schouderklopjes uitgedeeld worden en diverse; de-volgende-keer-beters.

Toch houden we rekening met tegenstand. Het zou kunnen zijn dat, onder druk van spiedende bestuursleden, toch mensen de baan op gaan.
Wij zijn geharde wintertrainers. Met een hevige klap zullen we, nog voor dat men door heeft dat de wedstrijd begonnen is, hun nummer één uitschakelen. Met beslissend geweld zullen we het verzet van twee tot en met vier breken. Superieure klappen zullen hun deel zijn, waarbij we tevens bereid zijn ballen van grote hoogte op hen neer te laten dalen. Waar nodig zullen wij onze tactiek aanpassen. Overbodig te zeggen dat zulk geweld, vermengd met deze flexibiliteit tot schrik en vertwijfeling zal leiden.

Het vijandelijke publiek zal eerst lelijke dingen over ons zeggen. Ongetwijfeld. Toch zullen we hun harten winnen met ons spel. De pers gaat mee in de voorste gelederen in de vorm van ondergetekende om zulks te controleren. Onder de behoeftige toeschouwers van de oppositie zullen wij na afloop onderstaande foto uitdelen.

TC Domstad Herenlaag

Zelf weten we ons gesteund door de meerderheid van de TC Domstad leden. Slechts naïevelingen denken dat onze missie gedoemd is te mislukken.

Inschattend geloven we ernstig dat het doel kampioenschap reeds op speeldag vier aanstaande is, uitlopend tot speeldag vijf.
Retoriek, of gewoon niet vals bescheiden? Moge de kracht met ons zijn en verlos hen uit hun lijden.

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease