2005 Speeldag 4 PVC 1 Uit

PVC 1 – Domstad Heren 7     1 – 5

Algemene beschouwingen

Speeldag 4 2005 PVC 1 Uit

1 – 5, een mooie uitslag, zeker gezien de twee invallers. Alleen is het de vraag of het voldoende is. Aan de invallers lag het niet. Die hadden we zorgvuldig uitgekozen, toch Cees? Cees was not amuzed toen ik hem na 1 mislukte poging om een vervanging te regelen, een single had toebedacht. Gelukkig hebben ze in mijn afwezigheid ter elfder ure nog “Burg, F.P. van den” gecharterd. Hij won zijn partij, prima dus.

Migchiel Boomsma is een aanwinst. We hopen hem voor volgend jaar vast te kunnen leggen. Een voorwaarde daarvoor lijkt wel dat we dan in de derde klasse uitkomen. Migchiel moet zijn energie kwijt en heeft een uitdaging nodig. Ongetwijfeld heeft hij volgend jaar twee keer een 6 op zijn pas en dat vraagt om tegenstand van hoger niveau dan dat we nu tegenkomen.

We hebben het niet meer in eigen hand. Attila heeft een verliespunt minder door hun 6-0 overwinning op UVV.

Als ik het verhaal goed begrijp, heeft plaatsvervangend aanvoerder Eelko de boel verkwanseld door voor de vlotte afwerking niet de door hem gewenste dubbels op te stellen.

Mochten we op 1 punt na geen kampioen worden dan zal de vraag rijzen of nu ik met mijn door kuitkramp opgegeven pot of Eelko en Bart met hun twee verloren tie-breaks de hoofdschuldige zijn. Misschien geven ze mij de schuld omdat ik weer zo nodig moest gaan voetballen in Zwitserland. Toch zal ik ook volgend jaar een dag verstek laten gaan. Het Grumpel (strompel) toernooi op een met  zaagsel van lijnen voorzien ijshockyveld is nou eenmaal geweldig. Sorry jongens.

Wiesen FC Dozenhal 2005

Competitie       Volgende dag       Vorige dag

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease