2013 Dag 3 Kamerik Thuis

Domstad 9 – Kamerik 3-3

2013 dag 3 Kamerik

Om 12.00 uur kwam ik samen met Cees het park op. We hoefden alleen maar een dubbel en zo konden wij, de oude mannen van HerenLaag, eerst nog even uitslapen en lekker rustig aan doen. Prima. Er waren wat zaken verbeterd in de organisatie. Er was zelfs een officieel bericht van aanvoerder Patrick waar eenieder tijdstippen en zijn specifieke taak uit kon destilleren. Je kon er bijvoorbeeld uit opmaken dat ie zichzelf nog maar even lafjes op de vierde heer geposteerd had.

Toen we gingen zitten voor de nog lopende partij van Remco tegen Bram, zat Eelko al naast ons op de bank te glimmen. Eerste heer en winnen! Hij straalde van oor tot oor. Zijn tegenstander zat er verloren bij. Niet in zijn spel gekomen, ook al omdat hij zich door Eelko langzaamaan nog verder in de put had laten praten.

Eelko wint tennispartij

Remco had zowaar de eerste set gewonnen, maar kreeg het daarna steeds moeilijker. Bram serveerde ongelofelijk goed, en besliste de lange rally’s steeds in zijn voordeel. Daar kan je achteraf alleen maar bewondering voor hebben. We hebben hem na zijn even zo sterke dubbel unaniem tot man van de dag uitgeroepen.

Als je Bart dit seizoen een zeven voorschotelt, gaat die er gewoon op. Dat kan je na zijn derde achtereenvolgende overwinning stellen. Kwaliteit in zijn slagen, gemene kop en de juiste mentaliteit staan garant voor nog heel wat punten dit seizoen.

Foto serie Bart tennist

Backhand, forehand, hand

Cees en ik zouden middels ons dubbeltje de 4-2 overwinning veilig stellen. Daar was ik vooraf van overtuigd. Wat er na de eerste set mis ging, kan ik niet goed uitleggen. Er was, behalve harde draaiwind, niets aan de hand. Ze hadden weinig in te brengen, en we waren we nog niet eens goed aan het tennissen. De jongens aan de overkant maakten zelfs niet de indruk dat ze beter konden, maar gingen wel ineens uit een ander vaatje tappen. Game na game ging hun kant op. Stil werd ik ervan. En ik bleef ook achteraf op het terras nog even stil. Maar, het bier ging vloeien, sigaartjes gingen aan en het werd gezellig, getuige ook de afrekening van maar liefst € 283,- !!! We zaten er dan ook relaxed bij.

T.V. Kamerik loungen

* Bart fietste op weg naar huis, aan het eind van het park nog even tegen Leon aan. Nee, dat was niet expres. Nee.

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease