2016 Speeldag 4 LTC Vleuten De Meern 5 Thuis

PVDV Heren 3 – LTC Vleuten De Meern 5   0 – 6

Speeldag 4 2016 Vleuten De Meern thuis

Eelk, jongen, complimenten; Camperduin in een huisje en toch present! That’s the spirit. Speciaal terug gekomen voor een heel speciaal pak slaag. Helemaal geen games. BFGNog wel 40-0 voor in de eerste maar toen was Marc warm. Tjessus! Wat sloeg die fucking BFG op.

Bart, jongen, complimenten; in de vroege afwezigheid van mij op eigen houtje besloten om op tweede heer te gaan spelen. Dat zou Patrick en mij kansen moeten geven op een punt. Ik heb er niets van gezien omdat ik nog onderweg was uit Venlo, maar je kwam overduidelijk tekort. Geeft niets, opofferen moet je met verve doen.

Patrick, jongen, complimenten; extra zand in de ogen strooien en ook gewoon lekker aan de kant en volledig onderuit gaan. Heel gewiekst.

Hein, waardeloos jongen! Alle bovenstaande inzet en slimmigheden van je teamgenoten ten spijt verliezen van een 6,7 Dat zijn buitenkansjes die je niet moet laten liggen.

Met Vincent was het achteraf wel goed een Niguaraguaanse, dikke, blote-dames-sigaar roken.

Flor de las Antilas

Flor de las Antillas

De zon scheen volop, genieten dus, maar we moesten wel flink doortrekken aan dat ding want met Bart en Patrick ging het na een goede start snel bergafwaarts.

Cees en Eelko voegden zich bij ons. Hun dubbel was ook na een pikstart ingestort.

Achteraf bleek Patrick nogal last gehad te hebben van het “sigaartje”. De oostenwind blies de rook onder de kap volgens hem. Zou kunnen, maar het was overdreven om het verlies daar aan te wijten. Het kostte Eelko en mij nogal wat moeite om die kwaaie kop te vangen en in een groepshug weer tot de bierorde te roepen.

Man van de dag: Joost. Wat liep ie het vuur uit de sloffen met die bitterballen en de Coronaatjes. Keurig liet ie tenslotte de jongens van Vleuten De Meern opdraaien voor de helft van de gemaakte kosten.

 

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease