2019 Speeldag 1 Kamerik 3 uit

Kamerik 3 – PVDV 4 1 – 5

Kamerik 3 - PVDV 4

Zaterdag 06-04-2019 Het enthousiasme van nieuweling Thomas kan ik vooralsnog niet opbrengen. Derde of zelfs vierde heer in de vijfde klasse is voor mij niet motiverend. Mijn inschatting vooraf is dat zelfs ik daar nog te jong voor ben.
De samenstelling van het team is anno 2019 weer dramatisch. Op papier zeven man, maar volgende week al weer een invaller nodig. Eelko: liever niet in april. Patrick zeker niet in april, misschien in mei als kweekspieren mogelijk zijn versleten ruggewrichten kunnen ontlasten. Daarbij: Thomas is van origine 020 met alle ongemak van dien. Rare kijk op voetbal en zo…
Maar we hebben het niet meer voor het zeggen. We doen het ermee. Hij zou in eerste instantie helemaal geen verhinderingen hebben, en dat voor een pasgeworden papa! Doet ie goed, dacht ik nog. Maar meneer is er inmiddels achter wat ontzwangeren inhoudt. Laten we het overleg noemen. Gaat nog commotie opleveren, let maar op. Bart speelt, maar ziet er uit als een mummie. Allerlei bandages houden zijn knieën en armen bij elkaar. Sjonge, jonge.
Vrijdagavond niet vroeg onder de wol gegaan, maar onder een stapel wijntjes. Tien uur de baan op is dan vroeg dag. Prima tennisweer overigens. Niet warm en geen wind daar in de Kamerikse polder. Er komt met regelmaat een politiehelikopter over. Bij PVDV denk je dan: Kanaleneiland, gewapende criminaliteit of een wilde achtervolging op de A2. Hier gaat het om mogelijk illegaal gier- of fikkiesteekwerk. Ja, ja, zelfde als Montfoort dus.
Misschien had ik wat vaker moeten komen tennissen, concludeert Mostafa achteraf. 1-6 0-6 Dat had kunnen helpen. Had ie misschien wel 2 games gehaald.
Bart speelt tegen Mario Praat(graag). Dat lijkt een tegenstander met potentie. Als Bart met 1-0 achter komt, roep ik naar hem dat ie aan het kampioenschap moet denken. Vond ie een goed getimede aanmoediging.
Mario speelde wel leuk maar beschikte niet over conditie. Misschien had ie ook wat vaker moeten komen tennissen. Wel lekker veel tijd zo om het over zijn nieuwe zonnepanelen te hebben.
Thomas maakt er tegen hun nummer vier een echte pot van. Die jongen wil ook echt. Thomas krijgt hem er uiteindelijk onder. Nette overwinning.
Thijs wil er in zijn geboortedorp voor zijn gezin en ouders een show van maken, maar vaart geven aan zachte ballen is veel moeilijker dan wachten op de fout van de tegenstander. Dus toch dat laatste maar gedaan.
In de dubbel met Bart is hij wederom veel te degelijk voor de geboden tegenstand. Einduitslag 0-6 dus? Nee Cees en Thomas weten dat tij te keren en geven moeiteloos hun dubbel uit handen.

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease