2019 Speeldag 3 Cromwijck 6 uit

Cromwijck 6 – PVDV 4 2 – 4

Speeldag 3 voorjaarscompetitie 2019 Cromwijck 6 uit

Zaterdag 20-04-2019 

Nota Bene Eelko en Thomas moesten deze warme dag redden. Na de 1-3 van de singles volstond 1 gewonnen dubbel. Met Thijs zou ik, uitgerust voor mijn enige kunstje van de dag, dat even fiksen. Dan rekende ik het 40 minuten durende fietstochtje naar het park niet mee. Het pakte anders uit. In de eerste set tegen Patrick en Wilbert kwamen we er niet aan te pas. De Cromwijckers stormden steeds naar voren en ons antwoord was te zwak of niet in of in het net. Dat ging hard. In de tweede set deden we alles net iets beter en aan de andere kant ging het daardoor weer wat minder. 3-6 voor ons. In de tiebreak kwamen we met 8-2 voor maar bereikten de 9 pas weer op 8-8 De setpoints op 9-8 en 10-9 en 11-10 waren niet aan ons – Thijs, zeg ik, maar dat mag ik van Thijs niet zeggen, dus schrijf ik het maar op – besteed. Met 11-13 gingen we de bietenbrug op. Balen!

Naast ons waren Eelko en Thomas bezig met hun partij. De stand stond verkeerd, want zo leek het net of ze dik zouden gaan winnen… Bleek de stand niet verkeerd te staan. Maar vanaf het moment dat Thijs en ik meekeken, verloren ze 20 van de 25 volgende punten. Ook tiebreak. Daarin hervonden ze zich en kwamen met 9-1 voor. Bij 9-4 begon het te kriebelen, maar de totaaloverwinning gevierd met een groepsdansje was een feit.

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease