Vaic (2000)

Bekendmaking VAIC Domstad

Geachte leden van de Verslaafden Autoradio Inzameling Club,

In reactie op het trieste besluit van de gemeente Utrecht om ons geliefde werkterrein De Brauwpark te verplaatsen het volgende:

In navolging van de fusies van de  tennisverenigingen Oudenrijn met het Sticht tot Ultrai en Ultrai met Wilskracht tot Domstad, maken ook wij een fusie door. VCH (Verzamelde Criminelen den Hommel) is bereid gevonden om ons een ruimte boven hun scooterwerkplaats te verhuren. Vol vertrouwen zien wij de komende overlegrondes tegemoet om tot een optimale werkverdeling te komen. Aangeraden wordt, niet onvoorbereid de markt van zwembadkluisjes en sportschoenen te betreden. In het najaar wordt door VCH een seminar gegeven omtrent beproefde procedures en benodigd materieel.

Onze eigen oktober workshop handelt over alfabetische kennis. Het belang hiervan moge duidelijk zijn, tenslotte; Sony goed, Sanyo slecht. Tot die tijd kunt u het beste werken op de P van Pioneer. Mocht u onverhoopt “thuis”komen met een Philips autoradio dan vinden wij nog wel een afnemende boerenkinkel met vooroorlogse ideeën.

Ledenbestand

Door de arrestatie van Karel afgelopen donderdag, is er plaats voor een nieuwe man of vrouw bij VAIC Domstad. Karel werd gesnapt bij demontage beslommeringen aan een Volvo. Normaal gesproken houdt dit slechts enkele uurtje bureau in. Echter, Karel had de eigenaar, welke hem vriendelijk verzocht had te stoppen, met de dood bedreigd met zijn eigen lifehammer.

Het eventuele nieuwe lid ontvangt als welkomstgeschenk een carstereo-setje van een voorhanden zijnd merk. Gymschoenen zullen worden verstrekt door VCH. Zie hier het eerste resultaat van de vruchtbare samenwerking. Een schamel vindersloon is men voor de nieuwe bootsen echter wel verschuldigd.

Blessures

De gezonde ontwikkeling van de laatste jaren zet zich voort. Steeds meer automobilisten zijn in bezit van een verbandtrommel en bergen deze op een zichtbare en gemakkelijk toegangbare plaats op. Verwondingen ontstaan bij het inslaan van ruiten kunnen hierdoor adequaat en bij voldoende tijd, ter plaatse behandeld worden.

Ten slotte nog dit: Er kan nog een nieuwe naam ingezonden worden voor ons clubblad.

“Hommeles” hoeft niet meer ingestuurd te worden. Die heb ik al bedacht.

Hein de Kamper

P.S. Ik heb dit maar ingezonden in plaats van de door de redactie gevraagde toernooiresultaten. Deze varieerden van uitschakeling in de eerste ronde tot park niet aangetroffen op de afgesproken plaats.

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease