2003 Speeldag 3 Triaq 4 Uit

2003 Speeldag 3 Triaq 4 uit 0 – 6 gewonnen

Speeldag 3 2003 Triaq Uit

De derde speeldag vervolg na verregende dag op 30-04-2003

Driewerf de loftrompet voor Cees. Cees is altijd goed op koninginnedag. Na deze dag verliest hij trouwens geen single meer. Hij heeft ons verzekerd dat dit echt zijn laatste was. Maar hij kan het nog. De tegenstander hielp hem door steeds binnen twee meter van hem te slaan. Cees is een ballenmagneet.
Tegen het einde van de wedstrijd moest er nog even wat gelopen worden. Daar was nog energie voor. Toen ook korte ballen geen soelaas boden,  brak het laatste verzet van de moedeloze Triaqleet. Wij weten op zo’n moment: Dit moeten we nog zes jaar horen. Gaat de geschiedenis in als Ceesie-innedag, moet je opletten.

Tevens: Bart wint een derde-man single. Of ik het wel even wilde opnoteren…

Er is geen enkele derde set gespeeld. Een heel regelmatige overwinning. Moest ook want we zaten amper binnen of het begon weer te hozen. 09.00 uur begonnen en 12.00 klaar. Netjes.

Gelachen toen Cees een Harmelees opdroeg drinken voor hem te halen. De man aarzelde even. Lichaamstaal Cees: Ja op t’rmee!  Je zag die man denken. Was ie een dagje weg van zijn vrouw, werd ie nog rondgecommandeerd. Daarbij: Cees had gewonnen. Had hij niet moeten halen? Maar Cees was moe en had het warm. Hij zat.

Competitie       Volgende dag       Vorige dag

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease