2006 Speeldag 4 tennisvereniging Nieuwegein 2 Thuis

TC Domstad Heren 4 – Nieuwegein 2    3 – 3

Speeldag 4 Nieuwegein Thuis competitie 2006

Niet verloren! Wat is er allemaal nog meer mogelijk?

Bart konden we niet opofferen wegens zijn donderdag ontstane zoon Bram. Om de door Robin geregelde invaller Paul gelijk maar te koppelen aan de nr. 1 van Nieuwegein, zou sneu zijn. Dan zou hij misschien geen game halen… Hieronder ter illustratie nog even een fragment uit bovenstaande afbeelding.

TC Domstad Paul haalt een Game

Dus daarom Eelko op 1.  Zijn Indo tegenstander was er een van het taaiste soort, type Eelko zeg maar. Allebei geen klap in huis. Je moest goed luisteren of je de ballen wel van hun rackets hoorde komen. Het leek wel een stomme film. Logisch gevolg; urenlange slagenwisselingen. Eelko stond de eerste set dik voor maar verloor en in de  tweede set werd dit scenario omgedraaid. Toen begon Indo-Theo te kraken. Kramp.

Dokter-Eelko van TC Domstad Herenlaag

Op de foto inspecteert Dokter Eelko de kwetsuur. Ik kan u zeggen: Hij heeft geen idee. Het enige idee dat op dit moment bij hem speelt, is dat hij de partij er wellicht uit gaat slepen.
Indo Meneer bliefde: thee, bananen, chocolade en pas na 20 minuten ging het verder. De blessurebehandeling ten spijt, kwam hij er in de rest van de partij niet meer aan te pas. Mooi voor ons.

Robin had een tegenstander die twee petten over elkaar droeg. Dat was een beetje mallotig en de man speelde al net zo goed als hij zich kleedde. Makkie voor Robin.

De Indo-meneer ging intussen naar huis om te douchen. In de dubbel stond hij er weer fris bij. Toen wij hier achteraf wat grappen maakten hierover, bleek hij daadwerkelijk een sprekend lijkende tweelingbroer te hebben. Deze zou niet in het land zijn… Zijn maatje in de dubbel was licht van de chagrijnige, misschien ook omdat ik hem twee keer geraakt heb. De mogelijkheden die zich in de tweede set nog voordeden hebben we niet gepakt. Doei punt.

Cees en Robin hadden hun dubbel al gewonnen maar ze gaven in de tweede set hun eigen matchpunt uit en mochten toen nog een complete set met tiebreak and all. Als ze hem verloren hadden dan had ik ingegrepen. Dan hadden er koppen gerold. Ik had tenslotte … geen enkel … recht van spreken. Om mijn (vrij waardeloze) kant van de dag te bespreken verwijs ik u naar: http://www.herenlaag.nl/gamesshow.htm

Het enige dat me goed afging deze dag was Diémo van Cees en Judith zoet houden.

Hein houdt Dìémo stil in 2006

Competitie       Volgende dag      Vorige dag

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease