Cees – Cold Cees –

KNLTB-nummer

Cees KNLTB-nummer: 13205757

Bloody Bart Cold Cees OP Eelko Hein Patrick TH ... Joost

Herenlaag Cees Meez

Cold Cees

Achtergrond: Cees zijn achtergrond heeft niet (alleen) te maken met zijn leeftijd. Het symboliseert het geduld waarmee hij een punt kan afwachten.

Cees dankt zijn bijnaam The Hork aan zijn heldere analyses na afloop waarbij duidelijkheid voorrang krijgt op vriendelijkheid. Tegenstanders verbazen zich met regelmaat over hoe de kalme toeschouwer ineens verandert in SLobanovski, of hoe heette dat heethoofd van de Russische  basketbalploeg ook al weer? Hij krijgt ons overigens niet aan het huilen.
Hij vindt het allemaal prima wat aanvoerder Hein verzint, zolang het maar 100% overeen komt met wat hij vindt.

Tegen alle afspraken in meldde hij ons dat hij ook dit jaar weer een jaar ouder geworden is. Zijn leeftijd begint inmiddels met een 4 een 5. Ervaring zal weer goed moeten maken wat hij aan snelheid en uithoudingsvermogen is kwijtgeraakt. Toch gaan we ervan uit dat de oude meester zich zal roeren door de meeste van zijn dubbels te winnen.

MOTTO: Ik wil me nergens mee bemoeien, maar volgens mij...

 

 

Meest recente berichten

PVDV Herenlaag, voorheen T.C. Domstad

Herenlaag logoeachte Lezer,

Een nieuwe vereniging, een nieuwe site.

De herenlaag zijn bij PVDV in een warm bad terecht gekomen, nadat ze bij Domstad de druppel waren die de emmer deed overlopen.

  • PVDVPVDV-Tennisvereniging Logo
  • TC Domstad
  • LTC Ultrai
  • LTC Oudenrijn
  • TV Het Sticht
  • TV Wilskracht

Een heel rijtje. We lijken wel clubhoppers, maar dat zit genuanceerder. Het betreft een serie fusies en tenslotte hebben ze ons bij TC Domstad echt over der rand moeten kieperen.
Elders meer hierover.

PVDV, Adres: Sportpark Rijnvliet 1, De Meern (Utrecht)

Wasmachine huren bij Meo Lease